ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за XX НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЗАБАВНА ПЕСЕН ПЛОВДИВ 2023


Уважаеми участници, родители и ръководители

Тази година интересът към конкурса е огромен. Юбилейното двадесето издание бележи рекорден брой участници - 610 деца от 24 области от цяла България. Благодарим Ви за участието и за положения труд и висок професионализъм. 


Уважаеми участници във формации и техните ръководители

Поради големия брой постъпили заявки от ансамбли и в трите възрастови групи и с оглед на това те да бъдат внимателно прослушани и прецизно оценени, ще обявим класацията и начина за получаване на наградите след присъствения етап на конкурса - 10.04.2023 г. Благодарим Ви за разбирането.


Списъци на допуснатите до присъствен кръг участници.

I  група солисти

II група солисти

III група солисти

IV група солисти 


Потвърждение за участие във II етап

се приема до 20:00 часа на 03.04.2023 г. Изпращането на инструментал е потвърждение за участие в кръга на живо, на  e-mail: 

jeliazka_belchilova@odk-plovdiv.com

Начин на именуване на файловете: ime_familiq_vaz.grupa_ime na pesen Пример: ivan_ivanov_3gr_moq strana

До втори етап на конкурса не се допускат участници, които не са изпратили предварително и в срок инструментални съпроводи. Инструменталите на двете песни на 4-та възрастова група трябва да са с обща продължителност до 7 минути, надвишаване на продължителността не се допуска.


Вторият етап ще се проведе присъствено на  08 април 2023 г. в Международен панаир – Пловдив, Конгресен център - зала “България”

167751304138499.MP4
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС- 2023- актуален регламент .docx.pdf